Windows XP SP3
Windows Vista SP2
Windows Seven Final
Apple Mac OS X
Linux & Unix Based
Google Chrome OS
هیچکدام ! در انتظار یک سیستم عامل بی نقص !
کاربر شهرسختافزار
با کمال احترام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به شما هیچ وقت بی نظیر وجود نداره نصبت به دید کاربر سیستم عامل هم می تونه خوب یا بد بشه دوست من.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر کسی بخواد با منبع باز شروع کنه ابنتو 9.10 بهترین گزینه می تونه باشه چون کار با اون راحته و منابع زیادی هم داره.
مثلا اینجا
عضو VIP شهرسختافزار
من با اطمينان نمي گم كه Ubuntu بهترين توزيع لينوكس هست بلكه سيستم عامل مناسبي براي سيستم هاي Desktop و با پشتيباني زياد، رايگان و مخازن نرم افزاري غني است !
وگرنه هيچكي تو قدرت توزيع هايي مثل OpenSUSE ، RedHat , Fedora , Gentoo , Arch Linuxو چند توزيع محبوب ديگه هيچ شكي نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام : لطفا چند عکس از محیط ubuntu قرار بدهید شاید ما هم وسوسه بشیم و بریم سراغش ! نرم افزار های ubuntu رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ مثلا فتوشاپ و گیم ها روش براحتی نصب میشه یا نه ؟ من سفارش سی دی ها رو به سایت ubuntu دادم و گفت 4 تا 6 هفته دیگه میرسه ! با تشکر ...
ripek (17-02-10)
کاربر شهرسختافزار
کار بسیار خوبی می کنی دوست من قول می دم که تجربه خوبی بدست بیاری فقط قبل از استفاده از ابونتو ذهن خودت رو از مایکروسافت پاک کن تا در ابونتو راحت باشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اجرای برنامه ها هم نرم افزاری به اسم Win وجود داره که Api رو در لینوکس شبیه سازی می کنه و هر نرم افزاری در لینوکس شما اجرا میشه حتی بازی ها.
ripek (17-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. برای دیدن Screenshot های Ubuntu میتونید به لینک رو به رو مراجعه کنید : http://www.ubuntu.com/products/whati...creenshots-710برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما دوستان چند روز پیش میز کار پیشرفته و جدید KDE عرضه شد! ( ورژن 4.4 ) . محیط کاربری که ایجاد میکنه واقعا حیرت انگیزه! من که حسابی وسوسه شدم برای نصبش! نظر شما چیه؟ ( چند تا اسکرین شات ازش گذاشتم) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات بیشتر
وب سایت رسمی KDE : http://www.kde.org/
N@VID (16-02-10), reza76622201 (17-02-10), ripek (17-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوستان میز کار kde کمی ناپایدار هست نسبت به گنوم
دوستان به جای ابونتو از سوپر ابونتواستفاده کنید که خودش اکثر چیزهای مورد نیاز ما رو داره
http://www.bigreboot.com/download_mirror.htm
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
Computex (17-02-10), reza76622201 (17-02-10), ripek (17-02-10)
جاهای خوبش را بیخیال شید یک چند تا عکس هم از فهرست دایرکتوریهاش بگذارید تا ببینیم چه آش شله قلمکاری
reza76622201 (17-02-10)
مدیر سابق انجمن
زیاد با Super Ubuntu موافق نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Linux Mint رو به شدت توصیه میکنم که حتی بهتر از اوبونتو هستش
در اصل همون اوبونتو هست که یک سری عیب هاش بر طرف میشه و چیز میزاری اضافی بهش میزنن و یکی دو ماه بعد از ریلیز اوبونتو ریلیز میشه
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم یه چند تا عکس تو تاپیک زیر گذاشتم که کامل هست :کد:http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=13870&page=4نرم افزار های اوبونتو به راحتی از مخازن اوبونتو قابل دانلود و نصب هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید جان اصلا نباید از Wine انتظار زیادی داشت و هم چنین نرم افزاری های محیط .Net رو اجرا نمیکنه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من دیروز اوبونتو 9.10 نصب کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بعد از دانلود درایور کارت گرافیک واجراش در ترمینال بصورت root ....درایور نصب نمیشه و ارور میده.........میشه کمک کنید؟؟
در ضمن اگر امکان داره توضیح بدید کع چطور KDE نصب کنم...
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks